نام دبير: حسين فاضلي

از آنجا که یکی از اصلی ترین رسالت های دانشگاه و دانشجو مبارزه با محرومیت در ابعاد مختلف علمی فرهنگی اجتماعی اقتصادی است جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان بر آن شدند تا با توجه به این رسالت و وظیفه، تشکل «جهاد علمی دانشجویان» را تاسیس کنند.
 بدین ترتیب می‌توان گفت جهاد علمی تنها تشکل دانشگاه است که علاوه بر فعالیت و تلاش برای ترویج روحیه ایثارگری و جهادی در سطح دانشگاه، از ظرفیت دانشگاهیان برای رفع محرومیت در زمینه های مختلف در خارج از دانشگاه استفاده می‌کند.
 از برنامه‌های این تشکل می‌توان به برگزاری اردوهای جهادی، طرح اهدای کتاب به مناطق کم برخوردار، انتشار دو نشریه در مناطق محروم و سطح دانشگاه، سلسله جلسات مباحثه و گفتگو، حلقه های مطالعاتی، برگزاری کلاسهای رفع اشکال برای دانشجویان و... اشاره کرد.