آیین نامه فعالیت های پژوهشی دانشجویي

پژوهش همانند آموزش نيروي انساني متخصص، از رسالت‌های اصلي دانشگاه است. دانشگاه صنعتي اصفهان تجربه‌ای طولاني در شناسايي و ايجاد ظرفيت‌های پژوهشي دارد و همچنين از وجود استادان و دانشجويان توانمند و متعهد در انجام اين فعالیت‌ها بهره می‌برد.

برخي از اهداف انجمن علمي دانشجویی دانشگاه، براي به فعل رساندن اين توانمندی‌ها عبارتند از : حمايت از پژوهش‌های دانشجويي، هدفمند کردن اين پژوهش‌ها، فراهم آوردن زمینه‌های مناسب براي فعالیت‌هاي جمعي علمي، ارتقا مهارت‌های فني و کاربردي دانشجويان، بهره‌گیری از توانمندي‌ها و خلاقيت‌هاي دانشجويان جهت رسيدن به توسعه علمي و حضور در عرصه‌هاي رقابتي سازنده و مفيد.

براي تحقق اهداف فوق، انجمن علمي آيين‌نامه فعاليت‌هاي  پژوهشي در قالب طرح‌هاي پژوهشي، شرکت در مسابقات و برگزاری مسابقات را تدوين نموده است كه طبق مفاد آن فرصت انجام پژوهش‌هاي دانشجويي در اختيار علاقه‌مندان قرار مي‌گيرد.