رفتن به محتوای اصلی
x

کانون فرهنگی خیریه بچه‌های آسمان در سال ۱۳۹۵ توسط جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان با هدف محرومیت زدایی تاسیس شد و تا به حال به فعالیت خود در این حوزه ادامه داده است. انتخابات این کانون، همراه با سایر کانون های دانشگاه انجام شده و تمامی اعضای مجمع کانون (شامل حدود 600 دانشجو از مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی) می توانند در انتخاب شورای مرکزی مشارکت داشته باشند.
شورای مرکزی کانون شامل 7 عضو اصلی و 2 عضو علی البدل است .
این 7 عضو که میتوانند هم از دوره کارشناسی و هم دوره تحصیلات تکمیلی باشند دارای مسئولیت های متفاوتی هستند که عبارتند از : دبیر – شناسایی – آموزش – مالی - تشکیلات – فرهنگی – روابط عمومی
واحد شناسایی و مددکاری : از آن جا که کمک به نیازمندان یک فرهنگ والاست و با توجه به عنایات فراوانی که در فرهنگ اسلامی به دستگیری از نیازمندان و رسیدگی به محرومان شده است، در واحد شناسایی سعی می شود با همکاری اعضاء این واحد و دیگر دانشجویان و همچنین برگزاری دوره های مددکاری اجتماعی، خانواده های مددجو و مناطق محروم برای ایجاد توسعه‌ی روستایی و کارآفرینی و فعالیت های آموزشی شناسایی شوند و با کمک خیرین و دیگر واحد ها گامی هرچند کوچک در جهت رفع پاره‌ای از مشکلات این خانواده ها برداشته شود.
واحد مالی : این واحد متشکل از دو نفر شامل مسئول و ناظر مالی کانون است. مسئول واحد مالی از اعضای شواری مرکزی و ناظر مالی از کارمندان معاونت فرهنگی دانشگاه است. برداشت از حساب کانون تنها بوسیله‌ی برگه‌ی چک امکان پذیر است که می بایست به امضای هر دو عضو واحد مالی برسد. تمام تلاش شورای مرکزی به کار گرفته شده تا بخش مالی کاملا تحت نظر باشد و کمک های خیرین عزیز تماما به دست مددجویان برسد.
واحد تشکیلات : هر مجموعه ای برای حفظ انسجام و پیشبرد بهتر اهداف خود نیاز به نظم، برنامه ریزی، هماهنگی و نهایتا در یک کلمه تشکیلات دارد. کلیه امور میدانی و اجرایی نظیر هماهنگی ها و نامه نگاری ها با دانشگاه و نهاد های دیگر و پیگیری آن ها، برگزاری منظم جلسات شورای مرکزی و عمومی کانون و تهیه صورت جلسات، ساماندهی و برنامه ریزی برای جذب افراد جدید بر عهده مسئول تشکیلات هر مجموعه از جمله کانون بچه های اسمان، علاوه برنظرم دهی و هماهنگی فعالیت های آن، تجربه بسیار مفیدی برای اعضای آن خواهد شد که شاید آن را در کمتر جایی بتوان یافت!
واحد آموزش : کودکان محروم مانده از تحصیل معضلی است که با وجود اهمیت حیاتی و ریشه ای، کمتر مورد توجه سیاست گذاران و برنامه ریزان کشور قرار گرفته است. تاکید آموزه های قرآنی و دینی بر کسب دانش و نیز ترکیب جمعیتی جوان کشور، جایگاه و اهمیت آموزش و ارتقاء کیفی نیروهای آینده ساز ایران را به خوبی خاطرنشان می کند که متاسفانه بخش مهمی از دانش‌آموزان کشور در دوره عمومی یعنی راهنمایی و دبستان، مدرسه را ترک می کنند. آموزش، کیفیت زندگی را بالا می برد و تاثیر مستقیمی بر کاهش آسیب هایی چون فقر و اعتیاد دارد. از این رو کانون در تلاش است با قدم گذاشتن در این راه دشوار بتواند قطره ای از این مشکلات را حل کند و زمینه فعالیت را برای سایر افراد فراهم کند. که بخش آموزش کانون از اواخر پاییز سال تحصیلی 95-96 ابتدا با همکاری انجمن دانشجویی ایما و با اهداف :
1 – ارتقاء وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان مناطق محروم به صورت آموزش تقویتی و پاره وقت
2 – ارائه الگوی رفتاری مناسب به دانش‌آموزان و خانواده های محروم
3 – شناسایی و آغاز آموزش کودکان محروم از تحصیل شروع به کار کرد زمینه فعالیت را برای تعدادی از اعضا فراهم نمود
واحد فرهنگی : جهت آشنایی دانشجویان عزیز با محیط خیریه برنامه هایی در نظر گرفته شده است:
1 _ بازدید از خانه سالمندان، کودکان بی سرپرست و از قبیل مراکز و گذراندن لحظاتی در کنار این عزیزان جهت همدردی با آنها و آشنایی دانشجویان. که در اولین سال تاسیس کانون حدود 11 بازدید برگزار گردید.
2 _ برگزاری کلاس های آسیب شناسی : شناساندن و بررسی آسیب های اجتماعی به دانشجویان جهت آگاه سازی دیگران و همچنین دستگیری از افرادی که در معرضض آسیب قرار دارند.
3 _راه اندازی نشریه: جهت انتقال مطالب کلاس های برگزار شده و گزارشی از فعالیت های کانون در سطح دانشگاه
4_برگزاری جشن ها و رادو ها برای کودکان تحت پوشش
واحد روابط عمومی : مسئولیت انجام تبلیغات برنامه های کانون، اعم از طراحی پوستر و اطلاع رسانی از طریق شبکه های اجتماعی را بر عهده دارد. انجام هماهنگی های لازم قبل از اجرای هر برنامه و ارائه گزارش های مربوط به آن‌ها ، همچنین اداره سایت کانون نیز از وظایف این واحد است.

 

معرفی اعضای شورای مرکزی کانون در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳

نام دبير: مریم سپهر

  اعضاي کانون:

  •  واحد روابط عمومی : شهگل داوودی

  •  واحد شناسایی : زهره کاظمی

  •  واحد فرهنگی : فاطمه نوریان

  •  واحد مالی : محمد صادق تفکری

  •  واحد آموزش : آسیه فاضلی

  •  واحد تشکیلات : علیرضا رفیعی

 

 

تحت نظارت وف ایرانی