دانشجوياني كه علاقمند به انجام فعاليت هاي فرهنگي- هنري هستند ودر موسيقي، نقاشي، خوشنويسي، شعر و تئاتر استعداد ويژ‌ه‌اي بوده يا علاقه‌مند به يادگيري مهارت خلاقانه و هنري هستند، در كانون هاي فرهنگي-هنري دانشگاه، با انتخاب هاي گسترده‌‌اي روبرو هستند. مثلا كانون فيلم و عكس، موسيقي، تئاتر و كانون ادبي با برنامه‎ها و نشست‌هاي آموزشي هفتگي و دوره‌اي منظم، كه توسط اساتيد خبره هنر و ادبيات اداره مي‌شود، توانسته در شناخت استعدادها  و جهت‌دهي به آنها تا جايي پيش رود كه در جشنواره‌هاي كشوري پيشتاز شود. همچنين برگزاري جشن ها و مراسم مذهبي و ملي كه عموما كانون «آريا» متصدي برگزاري آن است با استقبال گسترده دانشجويان روبرو مي‌شود يا مانورهاي امدادي و امور داوطلبانه كه توسط كانون «هلال احمر» صورت مي‌گيرد، فراتر از دانشگاه مورد توجه مسؤولان شهري است. مجموع اين موارد به همراه اقدامات داوطلبانه و خيرخواهانه كه طي يكي دو سال گذشته توسط دانشجويان عضو كانون «بچه‌هاي آسمان» انجام شده يا اقداماتي كه كانون «جهاد علمي» در اردوهاي داوطلبانه جهادي و ظرفيت‌سازي براي اقدامات جهادي  انجام مي‌دهد، كانون هاي فرهنگي دانشگاه را به يكي از پوياترين و با نشاط‌ترين بخش هاي دانشگاه تبديل كرده است.