یکی از مهم‌ترین نیازها و اولویت‌ها برای دانشجویان، به خصوص در سال اول ورود به دانشگاه، شناخت دقیق محیط دانشگاه، شیوه‌های ارتباط با اساتید و فراگيري جنبه‌هاي عمومي زندگي دانشگاهی است. در این طرح تلاش می‌شود با بهره‍‌گیری از حضور دانشجویان سال بالاتر (همياران) و هدایت اساتید راهنما و حمایت معاونت فرهنگی، برنامه‌های ویژه ای در جهت آشنایی بهتر و ارتباط پربارتر دانشجویان جدید با دانشگاه شکل گیرد.

در چند سال گذشته برنامه‌ریزی و اجرای طرح هدا در دانشگاه صنعتی اصفهان با محوريت اساتيد و همكاري همياران صورت گرفته است. همياران اين طرح از میان دانشجویان واجد صلاحیت سال های بالاتر کارشناسی و یا تحصیلات تکمیلی انتخاب شده و هر چند نفر زیر نظر یکی از اساتید راهنما فعالیت می‌کنند و مي‌كوشند با اقداماتی نظیر برقراری ارتباط مؤثر و مستمر با دانشجويان زیر مجموعه خود و انتقال تجارب دانشجويي خویش ضمن ايجاد فضايي شاد و صميمي نقش مهمی در پیشرفت تحصیلی و رشد اجتماعی و بالندگی دانشجویان ايفا نمايند.