رفتن به محتوای اصلی
x

تشكر و قدرداني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه از عملكرد سرپرستان فرهنگي دانشجويي دانشکده‌ها در دوران كرونا

 

در نشست سرپرستان فرهنگي دانشکده‌ها

تشكر و قدرداني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه از عملكرد سرپرستان فرهنگي دانشجويي دانشکده‌ها در دوران كرونا

شوراي سرپرستان فرهنگي دانشجويي دانشکده‌ها، با حضور معاون فرهنگي و اجتماعي و سرپرستان فرهنگي دانشجويي و نیز کارشناسان فرهنگي دانشگاه برگزار و از تلاش‌های آن‌ها در برگزاری فعالیت‌های فرهنگي، اجتماعي و دانشجويي در دوران كرونا قدرداني شد.

معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه صنعتي اصفهان، در اين جلسه گفت: درترم گذشته، همکاری مستحکم­تر سرپرستان فرهنگی دانشجویی در دانشکده­ها با طرح هدا را شاهد بودیم.

دكتر سيد مهران نحوي افزود: سرپرستان فرهنگي، دانشجويي دانشكده به‌طور ويژه به مسائل خاص دوران كرونا اهتمام نشان دادند. ازجمله برگزاري نشست­های مجازی با هیئت‌رئیسه و اعضای هیئت‌علمی برای رفع مشکلات و سؤالات دانشجویان در مقاطع مختلف و پيگيري برخي سرپرستان فرهنگي نسبت به مسائل خاص دانشجویان ازجمله بحث­های مالی، روان­شناختی، مشاوره­ای و آموزشی را می‌توان برشمرد.

وي با اشاره به اينكه اهداف ستاد حمايت از دانشجويان در دوران كرونا بدون همراهي سرپرستان فرهنگي محقق نمی‌شد، خاطرنشان كرد: طبیعتاً در دانشگاه نه‌فقط در قالب ستاد حمایت بلکه همه­ی بخش­های دانشگاه باید براي پيگيري مسائل فرهنگي، اجتماعي دوران كرونا كه دانشجويان عزيز را درگير ساخته، مشارکت داشته باشند.

معاون فرهنگي- اجتماعي دانشگاه همچنين، برنامه‌های مجازي معرفی گرایش­ها، وبينارها و سمينارهاي آنلاين، برنامه‌های فرهنگي و هنري مجازي را ازجمله تلاش‌های قابل‌تقدیری دانست كه باعث حفظ ارتباط دانشجو با دانشگاه در ايام آموزش مجازي شد.

در اين نشست چند تن از سرپرستان فرهنگي دانشجويي، دانشکده‌ها طرح‌های موفق دانشكده درترم گذشته را معرفي كردند.

خانم دكتر ذكري، سرپرست فرهنگي دانشجويي دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر در اين نشست طرح «آگورا» را معرفي كرد.

وي آگورا كه دورهمي معنا می‌دهد را برنامه‌ای جهت آشنايي نودانشجويان با دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر دانست و افزود: طي سه برنامه بازديد گروهي و با رعايت پروتكل ها، دانشجويان به دانشكده دعوت و در كنار اساتيد از بخش‌های مختلف بازديد كردند.

عضو هیئت‌علمی دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر گفت: حدود 15 عضو هیئت‌علمی در اين طرح براي همراهي دانشجويان انتخاب شدند كه در بازديد از آزمایشگاه­های مختلف، پژوهشکده­های فاوا، اویونیک و زیردریا نودانشجويان را همراهي كردند.

دانشيار دانشكده برق از اجراي موفق برنامه انتخاب گرایش­ها با مشاركت انجمن­­های علمی دانشکده یادکرد و گفت: انجمن علمی کامپیوتر سمینارهایی را با افراد خارج از کشور برگزار كرد که قبلاً این افراد جزء دانش­آموختگان دانشگاه صنعتی بودند.

سرپرست فرهنگي دانشجويي، دانشكده رياضي نيز در اين نشست به وبينارهاي تخصصي اين دانشكده اشاره كردند كه با استقبال خوب مخاطبان روبرو شده است.

خانم دکتر ریخته­گران گفت: وبینار طراحی سازوکار و مبارزه با فساد توسط آقای دکتر جوادي و وبينار من در انزوا با ارائه دکتر آروین آذرگین، ازجمله برنامه‌هایي بوده است كه در دوران كرونا مورد توجه قرار گرفته است.

وي با بيان اينكه دانشجویان هرچه بیش­تر مهارت­های دهگانه زندگی و حوضه کسب و کار را به دست آورند در زندگی و در زمینه کاری موفق می­شوند تاكيد كرد: در اين وبينارها مهارت حل مسئله، تفکر انتقادی، خلاقیت، توانایی مدیریت افراد دیگر، روحیه همکاری و کار تیمی، هوش هیجانی، مهارت قضاوت و تصمیم­گیری، تفکر سیستمی و فنون مذاکره به دانشجويان منتقل شده است.

در ادامه اين هم انديشي سرپرست فرهنگي دانشجويي دانشكده شيمي طرح‌های موفق دانشكده در دروان كرونا را برشمرد.

خانم دکتر داور برگزاری مسابقه تأثیرگذارترین کتاب و کارگاه خود مراقبتی در روابط اجتماعی را ازجمله برنامه‌های موفق اين دانشكده به‌طور مشترك با دانشكده فيزيك معرفي كرد.

دانشيار دانشكده شيمي از برگزاري کارگاه تجاری سازی ایده­ها خبر داد و افزود: اين كارگاه هر ساله با سه موضوع ایده، خلاقیت و طرح کسب و کار براي دانشجويان اين دانشگاه برگزار مي شود كه 90 درصد از دانشجویان حاضر در این کارگاه از دانشجویان تحصیلات تکمیلی هستند. در آخرین کارگاه تجاری سازی ایده­ها در این نیم­سال بازدیدی از نمایشگاه بین­المللی صنعت آب در اصفهان با حضور تعدادي از دانشجويان انجام گرفت.

سرپرست فرهنگي دانشجويي دانشكده فيزيك ديگر سخنران اين نشست بودند. خانم دکتر تفریحی نيز با بيان برخي از برنامه‌های دانشجويي اين دانشكده گفت: ويژه برنامه شمیم آرامش كه به زندگی مسالمت آمیز با استرس در دوران قرنطینه مي پردازد توسط اين دانشكده توليد محتوا و در كانال فرهنگي دانشگاه منتشر شده است. اين برنامه در قالب همكاري مشترك ميان دانشکده‌هاي فيزيك، رياضي و شيمي برگزار شد.

وي از برنامه‌های زندگی دانشجویی، نشست با نو دانشجویان و همايش روز فيزيك نيز به عنوان ديگر برنامه‌های موفق اين دانشكده درترم مجازي گذشته نام برد.

آخرين ارائه اين نشست به دانشكده مهندسي مكانيك اختصاص داشت. آقای دکتر مشایخی، سرپرست فرهنگي دانشجويي دانشكده مكانيك برگزاري کارگاه روش­های برتر مطالعه در آموزش مجازی را ازجمله طرح‌های موفق اين دانشكده برشمرد و خاطرنشان كرد: در جمع­بندی گفت­وگو­هایی که با دانشجویان داشتیم، بحث آموزش مجازی و ارزیابی مجازی خیلی مهم بود. دانشجویان معتقد بودند برخي اساتید برای حفظ سلامتی آزمون­های دروس، سخت­گیری­هايی دارند.

استاد دانشكده مكانيك دانشگاه صنعتي اصفهان گفت: توصیه ما به همکاران دانشکده این بود که با داشتن ارزیابی مستمر در طول‌ترم، بار امتحان میان‌ترم و پایان‌ترم را کم­تر نمایند و درنتیجه نیازی به سخت­گیری و محدود کردن زمان نباشد.

وي افزود: طبق تجربه به‌دست‌آمده در دانشکده، ارزیابی مستمر در طول‌ترم، باعث بیش­تر شدن رضایت نسبی دانشجویان می­شود.

گفتني است شوراي سرپرستان فرهنگي، دانشجويي دانشکده‌ها هر 2 هفته یک‌بار و با حضور سرپرستان فرهنگي دانشجويي و معاون فرهنگي و معاون دانشجويي و كارشناسان 2 حوزه برگزارشده و هماهنگي و توسعه طرح‌های مؤثر فرهنگي دانشجويي دانشگاه را دنبال می‌کند.

تحت نظارت وف ایرانی