سی و هفتمین دوره کارگاه نشریات دانشجویی توسط معاونت فرهنگی‌اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد

سی‌وهفتمین دوره كارگاه نشريات دانشجويي، هفته اول و دوم آبان‌ماه 1401 به مدت 20 ساعت در محل معاونت فرهنگی‌اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد. در این کارگاه بیش از سی نفر از دانشجویان علاقمند به انتشار نشریات دانشجویی، شرکت کردند و طی شش جلسه با حوزه‌های مختلف خبر، مصاحبه، ویراستاری، طراحی و نقد مطبوعاتی آشنا شدند. اولين جلسه این کارگاه به موضوع خبر اختصاص يافت و شركت‌كنندگان، شيوه‌هاي مختلف نگارش، تنظيم و انتشار خبر را آموختند. در روز دوم، اين كارگاه، برای دانشجویان مبانی درست‌نویسی و ویراستاری ارائه گردید و جلسه سوم این کارگاه با موضوع مصاحبه به ارائه کلیات این مبحث اختصاص یافت. در چهارمین روز كارگاه، دانشجویان نسبت به اصول و مبانی طراحی در نشريات، شناخت عملی پیدا کردند و در نهایت این کارگاه، با آموزش حقوق و قوانین نشریات دانشجویی، شیوه اخذ مجوز و مدیریت و انتشار یک نشریه در دانشگاه به پایان رسید و ارزیابی دانشجویان با تجربه‌نوردی و نگارش نقد درباره نشریات دانشگاه توسط ایشان انجام گرفت.