شورای فرهیختگی دانشگاه به دنبال ارتقای شاخص های فرهنگی و اجتماعی است

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان:
شورای فرهیختگی دانشگاه به دنبال ارتقای شاخص های فرهنگی و اجتماعی است
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان، به بیان دستاوردهای شورای فرهیختگی این دانشگاه پرداخت.
دکتر الهام محمودزاده با اشاره به عملکرد شورای فرهنگی دانشگاه در آبان ماه سال گذشته و تحلیل فضای دانشگاه نوسط این شورا از منظر ناهنجاری ها؛ گفت: پس از مباحث صورت گرفته ، کمیته شورای فرهیختگی با هدف شناخت و بررسی عوامل ناهنجاری ها و ریشه یابی ابعاد اجتماعی و روانشناختی مسئله و همچنین بومی سازی راه حل های مواجهه و پیشگیری از آنها، تشکیل شد.
وی با بیان این که این شورا دارای سه زیر کمیته‏ رصد، قوانین و مدیریت ناهنجاری هاست، افزود: شورای فرهیختگی از ابتدای آذرماه 1401 تاکنون بیش از 15 نشست داشته  که در آن ها عوامل مختلف عدم رعایت ضوابط شرعی توسط برخی افراد، از ابعاد گوناگون مورد بحث قرار گرفته و راهکارهای مواجهه صحیح با این پدیده نیز بررسی شده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان با تاکید بر این که اولویت بندی ناهنجاری ها بر اساس میزان تاثیر منفی در دانشجویان و فضای دانشگاه صورت پذیرفته ، گفت: با توجه به جایگاه مهم این دانشگاه در هویت فرهنگی و اجتماعی اصفهان و کشور، لازم است شاخص‏های فرهیختگی برای دانشگاهیان عنوان شود تا چشم انداز روشنی از این شاخص ها وجود داشته باشد.
دکتر محمودزاده انتشار اطلاعیه هایی پیرامون همین موضوع را در راستای ایجاد روحیه خودباوری و عزت نفس دانشگاهیان عنوان کرد و افزود: در مرحله نخست اطلاعیه شماره یک با تصویب هیات رئیسه دانشگاه برای تذکر درباره ناهنجاری هایی است که مانع رشد و پویایی در دانشگاه می باشد.
وی همچنین به مصوبات گوناگون حوزه رسانه، پژوهش و برنامه ريزي مداخلات در این شورا اشاره کرد و گفت: تيم هاي اجرايي در حال تبديل اين تصمیم ها به مجموعه اقدامات عملی هستند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان با تاکید بر لزوم عزم عمومی برای رسیدن به خروجی های مطلوب در این زمینه، ابراز امیدواری کرد با انجام فعالیت های مناسب؛ رشد و بالندگی دانشگاه بیش از پیش محقق شده و به فرهیختگانِ دانشمند و فارغ التحصیلانِ موفق، متعهد و موثر افزوده خواهد شد.

اطلاعیه شماره یک شورای فرهیختگی دانشگاه