نشست مشترک سرپرست دانشگاه و کارشناسان معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه برگزار شد

نشست مشترک سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان، معاون و کارشناسان معاونت فرهنگی اجتماعی این دانشگاه با هدف بررسی مسائل و برنامه های پیش روی حوزه فرهنگ برگزار شد.

دکتر میبدی در این نشست با تقدیر از دغدغه کارشناسان و فعالان فرهنگی در دانشگاه صنعتی اصفهان، به تشریح وضعیت کنونی دانشگاه در حوزه های گوناگون پرداخت و گفت: تببین اهداف والای انقلاب اسلامی برای دانشگاهیان و ارایه صحیح کارهای صورت گرفته در این زمینه از جمله مهمترین وظایف بخش فرهنگی است.

وی با یادآوری دستاوردهای عظیم قشر دانشگاهی در مسیر طی شده انقلاب اسلامی، افزود: می توان با برنامه ریزی درست و روحیه جهادی بر مشکلات کنونی غلبه کرد و آینده روشنی را رقم زد.

در ادامه این نشست، کارشناسان معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان به ارایه گزراشی از فعالیت زیرمجموعه های خود پرداختند و با بیان چالش های پیش روی این حوزه، خواستار حمایت ویژه مسئولان دانشگاه از برنامه های فرهنگی شدند.