نخستین رویداد کندو در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد

به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه:
نخستین رویداد کندو در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان با هدف مشارکت فعال دانشجویی در حل مسائل دانشگاه، نخستین رویداد کندو را برگزار خواهد کرد.
این معاونت به منظور رشد و ارتقاي توانمندي ها و مشاركت بيشتر دانشجويان در حل مسائل و چالش هاي دانشگاه و دانشگاهيان، مجموعه رويداد هاي كندو را طراحي كرده است.
در این مجموعه رويداد، پس از انتخاب موضوع توسط تيم دانشجويي، فراخوان و تبليغات براي دريافت ايده ها و راهكارهاي پيشنهادي دانشجويان مطابق شکل مشخص شده آغاز خواهد شد و دو كارگاه آموزشي متناسب با موضوع نیز  توسط تيم اجرايي كندو براي شركت كنندگان برگزار می گردد. در مرحله بعد و پس از دريافت ايده و راهكارها و طی شدن روند داوري و دفاع از ايده، طرح هاي برتر معرفی و از آنها تقدیر بعمل خواهد آمد.
همچنین در این رویدادها، راهكارهاي سازماني توسط دانشگاه اجرایی شده و راهكار هاي انفرادي نیز برای بهره مندی در موقعیت های مشابه به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسيد.
گفتنی است نخستین رویداد کندو با موضوع "راهكارهاي افزايش درآمد دانشجويان" برگزار خواهد شد و دو كارگاه "تفكر نقاد و مهارت حل مسئله " و "هوش مالي و كارآفريني" برای دانشجویان برگزار می شود.