مراسم یادبود جانباختگان حادثه متروپل آبادان در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد

به همت انجمن اسلامی دانشجویان:

مراسم یادبود جانباختگان حادثه متروپل آبادان در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد

دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور در یادمان شهدای این دانشگاه، ضمن گرامیداشت جانباختگان حادثه متروپل آبادان، خواستار محاکمه مقصران شدند.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان، هدف از برگزاری این مراسم را ابراز همدردی با خانواده جانباختگان عنوان کرد و گفت: متاسفانه مردمِ عزیز خوزستان و بخصوص شهر آبادان که سالها با مشکلات ریز و درشت دست و پنجه نرم‌ کرده‌اند شاهد اتفاق ناگوار ریزش ساختمانی بر عزیزانشان بوده‌اند که این موضوع باعث آزردگی خاطر هر ایرانی شده است.

یوسف رضازاده، با تاکید بر لزوم برخورد قاطع با مقصران این حادثه، ابراز امیدواری کرد دستگاه های ذیربط با در نظر گرفتن تمهیدات لازم موجب جلوگیری از اتفاقات مشابه در کشور گردند.

گفتنی است در پایان این مراسم که غروب روز گذشته برگزار گردید؛ بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان قرائت شد و شرکت کنندگان به یاد جانباختگان حادثه متروپل آبادان شمع روشن کرده و به قرائت فاتحه پرداختند.