کسب شش عنوان برتر جشنواره سراسری قرآن و عترت توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان

در اين دوره از مسابقات كه با رقابت بیش از 810 شرکت کننده در 6 بخش و 34 رشته قرآنی برگزار شد، دانشجويان دانشگاه صنعتي اصفهان موفق به كسب 6 رتبه برتر در بخش هاي مختلف شدند.

الهام توكل در بخش ادبی و رشته فیلمنامه نویسی موفق به كسب عنوان نخست شد و مرضیه السادات موسوی حق شناس رتبه اول بخش هنری در رشته معرق و منبت را كسب نمود.

زهرا رفیعی رتبه نخست بخش معارفی در رشته پرسمان را به دست آورد و مقام اول بخش معارفی در رشته حفظ موضوعی قرآن کریم نيز به علی فاتحی اختصاص يافت.

همچنين رتبه دوم بخش معارفی در رشته پرسمان نيز به علی محمد صالحی از دانشگاه صنعتي اصفهان تعلق گرفت.

در بخش هنری، رشته عکاسی نیز عنوان دوم این رشته نیز به دیگر دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان، زهرا صیادی تعلق گرفت.

با مشخص شدن برگزیدگان سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور، از دانشجويان برتر دانشگاه صنعتی اصفهان در اين مسابقات تجليل خواهد شد.

گفتني است:آيين اختتاميه سی و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور با سخنراني وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی اين وزارتخانه و معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان، شامگاه گذشته به صورت مجازي در تالار شيخ بهايي برگزار شد.