کسب مقام سوم دانشگاه صنعتی اصفهان در مسابقه ملی مناظرات دانشجویان ایران

همزمان با راهیابی به مرحله کشوری:
تیم مناظره دانشجویی آفتاب دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور در یازدهمین دوره مسابقه ملی مناظرات دانشجویان ایران موفق به کسب عنوان سوم این دوره از مسابقات شد.
در اختتامیه یازدهمین دوره مسابقه ملی مناظرات دانشجویان منطقه شمال و شرق کشور که هفته گذشته در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، تیم مناظره دانشجویی آفتاب دانشگاه صنعتی اصفهان متشکل از محمدصادق تفکری بافقی، محمدصالح حاجی‌حسنی، سید مجتبی میرسلیمانی و سعید رنجبر بافقی در مسابقه رده بندی با موضوع «حاکمیت موظف به حفظ سلامت اخلاقی جامعه است» در مقابل تیم یزد قرار گرفت و به عنوان تیم مخالف، موفق به جلب آرای داوران شد.
تیم های آیروس از خراسان رضوی و شهید دیالمه از مازندران رتبه های اول و دوم این مسابقات را به خود اختصاص دادند.
گفتنی است تیم های اول تا سوم این دوره به مرحله کشوری مسابقات ملی مناظره دانشجویی راه یافتند.