جشنواره خیریه نارینا در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد

همزمان با ایام پایانی سال، انجمن‌ علمی دانشکده مهندسی عمران با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، جشنواره خیریه نارینا را برگزار کرد.
این جشنواره که با هدف ایجاد فضایی با نشاط در میان دانشگاهیان برگزار شد با استقبال پر شور دانشجویان و اعضای هیات علمی مواجه شد.
برپایی بازارچه خیریه‌ و ایستگاه صلواتی، اکران فیلم، برگزاری مسابقات تنیس روی میز، فوتبال دستی، دارت، بازی های کامپیوتری، مسابقه نجات تخم مرغ و ... از جمله برنامه های متنوع این جشنواره بود.
عواید حاصل از بازارچه خیریه جشنواره نارینا نیز همزمان با ایام پایانی سال، به نیازمندان اهدا شد.
گفتنی است معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان و مجموعه های مرتبط با این معاونت، با هدف حمایت از فعالیت های دانشجویی در ایجاد فضای پر شور و نشاط دانشگاهیان، در حال برگزاری برنامه های متنوع در سطح دانشگاه هستند.