همایش فعالان فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد

همایش فعالان فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان، با هدف آشنایی دانشجویان فعال این حوزه، با اهداف و برنامه های معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.
در این همایش که اعضای کانون های فرهنگی و هنری، انجمن های علمی و تشکل های اسلامی دانشگاه حضور داشتند؛ روند طرح های پیشنهادی در اتوماسیون اداری و مباحث مالی مرتبط با این فعالیت ها، توسط کارشناسان این معاونت ارائه شد.
همچنین در این همایش، دکتر سجادزاده به بررسی چالش های کنونی در فعالیت های فرهنگی پرداخت و به پرسش های حاضران در رابطه با راهکارهای ارتقای اثرگذاری این برنامه ها پاسخ گفت.
وی، مسئولیت پذیری و صبر را از جمله مهمترین ملزومات کنونی در فعالیت های فرهنگی، اجتماعی، علمی و سیاسی عنوان کرد و گفت: مطالعه مناسب در حوزه های تخصصی به عمق بخشی فعالان فرهنگی کمک قابل توجهی می کند.
گفتنی است همایش فعالان فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی، چهارشنبه گذشته در مجموعه تالار مفاخر این دانشگاه برگزار شد.