ديدار نوروزي اساتيد و دانشجويان دانشكده شيمي

ديدار نوروزي و گپ و گفت اساتيد و دانشجويان گرامي 15 فروردين ماه از ساعت 17 تا 18:40 انجام شد. جلسه با تلاوت اياتي از كلام الله مجيد اغاز شد. بعد از كليپي كه توسط مجري برنامه اماده شده بود و از تصاوير ارسالي از محل سكونت و طبيعت زيباي محل زندگي دانشجويان گرامي بود كه فرستاده بودند. دكتر انصافي پيام تبريك عيد را خدمت همكاران و دانشجويان داشتند. آقاي دكتر ملك پور-خانم دكتر كشاورزي- دكتر كيانفر-دكتر جعفري-دكتر اسكندري-دكتر كرمي-دكتر ديناري-دكتر كاظمي-دكتر نجفي-دكتر محمدنژاد-دكتر فرخ پور در جلسه حضور داشتند و گپ و گفتي با دانشجويان داشتند. دانشجويان به مدت حدود يك ساعت مسايل و موارد اموزشي و مشكلات خود را عنوان كردند و آقاي دكتر انصافي و آقاي دكتر اسكندري پاسخ هاي لازم را به سوالات و ابهامات دانشجويان گرامي ارايه دادند.