درخشش دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان در جشنواره کشوری نشریات دانشجویی

در اختتامیه سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی تیتر ۱۳ ، دو دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان موفق به کسب رتبه های برتر شدند.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان به نقل از روابط‌عمومی این دانشگاه، سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» با شعار «برای ایران بنویسیم» با شرکت سه هزار و ۷۰۰ عنوان نشریه دانشجویی در دو بخش رقابتی آثار در زمینه اثر برگزیده و نشریات برگزیده، فضای مجازی و بخش ویژه با محوریت دانشگاه و حل مسائل ملی، دانشجو و امید به آینده، دانشجو و روایت پیشرفت، دانشجو، انتخابات و مشارکت آگاهانه، دانشجو و آرمان‌های گام دوم انقلاب اسلامی برگزار شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور در اختتامیه این جشنواره از دانشجویان برتر در زمینه های گوناگون تقدیر کرد.

در پایان این جشنواره، زهرا دهقان با کسب رتبه دوم نشریات برگزیده علمی تخصصی کشاورزی و محیط ‌زیست وهمچنین یونس فرزین فرد با کسب رتبه سوم نشریات برگزیده صنفی از دانشگاه صنعتی اصفهان مورد تقدیر قرار گرفتند.

گفتنی است؛ سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی به مدت سه روز در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.