درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان در جشنواره های شعر سراسری

با کسب سه عنوان برتر:
دانشجوی دکترای دانشگاه صنعتی اصفهان، با درخشش در جشنواره های شعر دانشگاهی سراسری و استانی، موفق به کسب سه عنوان برتر در این رویدادها شد.
اکرم هاشمی، دانشجویِ شاعر و خوش قریحه دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور در جشنواره شعر ملی «قصه عشاق» که ویژه‌ دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارمندان دانشگاه‌ها به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد، موفق به کسب رتبه نخست کشوری گردید.
وی موفق شد رتبه‌ سوم جشنواره ملی دانشجویی شعر آسمان که یکم خرداد ماه جاری در قزوین برگزار شد را نیز به دست آورد.
اکرم هاشمی همچنین با حضور در جشنواره‌ استانی جان‌فدا که به میزبانی دانشگاه شهید مهاجر اصفهان برگزار شد، در جایگاه نخست بخش شعر این رویداد قرار گرفت.
گفتنی است فعالان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان علاوه بر حضور موفق در عرصه های علمی و پژوهشی، همواره در جشنواره های گوناگون فرهنگی و هنری کشور افتخارآفرین بوده اند.