برگزاری کارگاه های " فرمول های ازدواج ویژه والدین" در دانشگاه صنعتی اصفهان

سلسله کارگاه های فرمول های ازدواج باهدف ارتقای توانمندی‌های فردی و فرزندپروری والدین دارای فرزند در سن ازدواج برای تسهیل در انتخاب همسر و تشکیل خانواده موفق برای فرزندانشان توسط معاونت فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان و با مربیگری روانشناس احمد مونسیان ویژه کارکنان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، این برنامه در قالب سلسله کارگاه‌های آموزشی به‌صورت علمی و باهدف توانمندسازی والدین در ایجاد ارتباط و فهم همدلانه با فرزندان برگزار شد.

از جمله موضوعات کارگاه آموزشی ازدواج و ارتقای نقش تسهیلگری و رهبری والدین است که به‌صورت مشاوره گروهی و در قالب کارگاهی تشکیل شد.

در این کارگاه به‌ضرورت و اهمیت آموزش‌ها موردنیاز پیش از ازدواج، آشنایی و تعریف عشق در ازدواج، معیارهای خواستگاری، آداب و فنون مذاکره در خواستگاری و ویژگی و ضرورت‌های دوران عقد و نامزدی در جهت کاستن ازدواج‌های ناموفق و افزایش ازدواج‌های پایدار به بحث و انتقال تجربه پرداخته شد.

گفتنی است این کارگاه در قالب ۵۰ ساعت آموزشی تا کنون در دو دوره برای حدود 40 نفر از کارکنان برگزار شده است.

گزارش ویدیویی