برگزاری آیین استقبال از دانشجویان کارشناسی ورودی سال 1399

آیین استقبال از دانشجویان کارشناسی ورودی سال 1399 که پس از گذشت 2 سال از شیوع بیماری کرونا و آموزش مجازی، در این هفته پا به صحن دانشگاه گذاشتند، به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در این نشست ضمن ابراز خرسندی از شکوه حضور دوباره دانشجویان در صحن دانشگاه و خیرمقدم به ایشان بیان داشت: بسیار مفتخرم و خدای بزرگ را شاکرم که به این بنده کوچک این توفیق را در بخشی از زندگی خود عنایت فرمود تا بتوانم خدمتگزاری کوچک برای عزیزان بزرگواری شوم که آینده‌سازان این مرزوبوم هستند.

دکتر میبدی با بیان اینکه دانشجویان امانت‌های بزرگی نزد دانشگاه هستند و صیانت از آرامش و اعتلای آنها در دانشگاه صنعتی اصفهان وظیفه مهمی است که بر عهده مسئولین دانشگاه قرار دارد خاطرنشان کرد: امروز در برهه‌ای از زمان قرار داریم که باید آستین همت را بالا بزنیم و برای آینده این انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، انسان‌های بزرگی را تربیت کنیم. فردای ایران متعلق به جوان‌های برومند و نخبهٔ دانشگاه است.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به توصیه‌های مکرر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) برای خدمت به جوانان افزود: این عهد و قول را با پدران و مادران شما می‌بندیم که با همه وجود مسئولین دانشگاه برای آسایش روح و روان فرزندانشان تلاش خود را به کار گیرند.

دکتر میبدی با بیان اینکه لازم است رابطه استاد و دانشجو را در کمال مهربانی مدیریت کنیم؛ خطاب به دانشجویان گفت: فرصت‌هاي پيش روي خود را مغتم را بشمارید و از حضور در دانشگاه بیشترین بهره را ببرید.

وی تصریح کرد: وظیفه مسئولین دانشگاه این است که برای ایجاد فضای با نشاط در خوابگاه و صحن مقدس دانشگاه تلاش کنند و اجازه ندهند هیچ فردی چه در بیرون و درون دانشگاه، آسایش روح و روان دانشجوی ما که اقتدارگرای فردای ایران است را به چالش بکشد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به اینکه با تلاش و پشتکار دانشجویان، قولی که از این تریبون بیان شد، محقق می‌شود تأکید کرد: معتقدیم که مسئولین آینده  نظام از میان دانشجویان امروز هستند و با این باور به میدان خدمت آمدیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان در حاشیه این آیین با بیان اینکه از استقبال پرشور دانشجویان از این مراسم شگفت‌زده و خوشحال است بیان داشت: مهم‌ترین چالش آینده جوانان کشور مسئله اشتغال است. ما به‌عنوان متولیان دانشگاه باید تلاش کنیم، امید ضعیف شده در بین دانشجویان را با شور و نشاط واقعی به آنها بازگردانیم.

دکتر محمد شایان نژاد ارتباط دانشجویان با کانون‌ها و تشکل‌های فرهنگی دانشگاه را عاملی مهم در رشد و تعالی همه‌جانبه دانشجویان دانست و خاطرنشان کرد: در طرح هدا (هدایت استاد محور) معرفی شرکت‌های موفق دانش‌بنیان و افراد تأثیرگذار به نو دانشجویان را به‌عنوان عاملی برای تقویت روحیه و امید دانشجویان دنبال می‌کنیم.

ارتباط با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را از دست ندهید

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در بخش دیگری از آیین استقبال از دانشجویان بیان داشت: قبولی شما در دانشگاه صنعتی اصفهان نشانه‌ای است که خداوند متعال به شما عزت بخشیده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین جعفر عمادی با اشاره به اینکه، هرکسی خواست مانع هدف و انگیزه و امید شما شود، بدانید که او دشمن خداست تصریح داشت: خداوند متعال مسیر روشنی را پیش روی شما قرارداده است. با دلی پر از اطمینان و انگیزه روزافزون و مستحکم‌تر در مسئله ادامه تحصیل پیش بروید.

وی در ادامه توصیه‌ای مهمی به دانشجویان ارائه کرد و بیان داشت: دانشجویان باید برای اینکه انگیزه‌های خود را از دست ندهند و مرتباً روحیه خود را تقویت کنند با مجموعه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان که به‌عنوان یک برتری بزرگ در کنار این دانشگاه است ارتباط داشته باشند. دانشجویان نخبه و اساتید برتر دانشگاه صنعتی اصفهان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان کارهای بزرگ و مؤثری انجام داده‌اند که دیدن و ارتباط گرفتن با آن موجب تقویت روحیه و انگیزه در نو دانشجویان خواهد شد.

گفتنی است در آیین استقبال از دانشجویان ورودی سال 1399، دانشجویان پس از شرکت در مراسم‌های معارفه دانشکده‌های خود، با حضور در سالن شیخ بهایی مورد استقبال و پذیرایی گرم دوستان دانشجوی خود از طیف‌های مختلف تشکل‌ها، کانون‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی و انجمن‌های علمی قرار گرفتند.

گزارش تصويري...