با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، نخستین نشست هم اندیشی اساتید راهنمای طرح هدا برگزار شد

نشست هم اندیشی و دانش افزایی اساتید راهنمای طرح هدا برگزار شد
نشست هم اندیشی و دانش افزایی اساتید راهنمای طرح هدا، با حضور رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان و اعضای هیات علمی روز گذشته در سالن کنفرانس ریاست این دانشگاه برگزار شد.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در این نشست با اشاره به اهمیت ارتباط اساتید و نو دانشجویان در دوران پسا کرونا و ضرورت های این عرصه، افزود: مسئولان دانشگاه با تمام توان، سعی در ایجاد محیطی مناسب برای فعالیت های علمی، آموزشی و پژوهشی دانشجویان دارند.
دکتر میبدی با تاکید بر لزوم تبیین اهداف تحصیلی برای روشن شدن مسیر آموزش دانشجویان از سوی اساتید، گفت: اساتید راهنمای این طرح به خوبی می توانند وضعیت کنونی و اهداف آینده را برای نو دانشجویان ترسیم نمایند.
مدیر اجرایی معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه نیز هدف از برگزاری این نشست را آمادگی اساتید راهنمای طرح هدا برای آغاز سال تحصیلی جدید، هم افزایی توانمندی ها عنوان کرد و گفت: با ارایه مسائل و چالش های آموزشی مرتبط با نودانشجویان در این جلسات می توان راهکارهای مناسبی برای ارتقای سطح کنونی در نظر گرفت.
در ادامه این نشست، کارگاه ارتباط استاد و دانشجو با حضور دکتر دشتی برگزار شد و مهندس کازرونی نیز موضوع هویت معنوی دانشجویان را برای حاضران ارایه نمود.
گفتنی است نشست هم اندیشی و دانش افزایی اساتید راهنمای طرح هدا صبح روز گذشته با حضور سی تن از اعضای هیات علمی، به همت معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.