با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، نخستین نشست هم اندیشی اساتید راهنمای طرح هدا برگزار شد

نخستین نشست هم اندیشی اساتید راهنمای طرح هدا با حضور اساتید و سرپرستان فرهنگی-دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان، صبح امروز در سالن کنفرانس ریاست این دانشگاه برگزار شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان در این نشست، به بیان مهمترین اهداف شکل گیری برنامه هدایت استاد محور دانشجویان در این دانشگاه پرداخت و گفت: لزوم توجه ویژه به مسئله شاگردپروری به عنوان رسالت اصلی دانشگاه و همچنین راهنمايي و كمك به رفع نيازهاي آموزشي و مهارت های شغلی در طول دوره تحصیل از طريق اساتيد راهنما، مشاوران و همياران باعث می شود تا فعالان این طرح با انگیزه مضاعف به پیشبرد آن کمک نمایند.
دکتر شایان نژاد، پيشگيري از بروز ناهنجاری های فرهنگی در تعاملات دانشجویان و هدایت صحیح عواطف آنها را ضروری دانست و افزود: ایجاد امید و انگیزه در بین دانشجویان با ترسیم آینده شغلی می تواند در ادامه مسیر تحصیلی دانشجویان نقش قابل توجهی ایفا کند.
وی همچنین به مهمترین وظایف اساتید راهنما در این طرح اشاره کرد و گفت: توانمندسازی همیاران و ارتباط با آنها در جهت مشارکت تیمی، ارتباط با دانشجویان، رصد امور تحصیلی، فرهنگی و اجتماعي و نیز همكاري در برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعي برای آنها از جمله این وظایف است.
در ادامه این نشست نیز اساتید راهنمای طرح هدا به بیان نظرات و پیشنهادات خود پیرامون بهبود سطح فعالیت های این طرح پرداختند.
گفتنی است نخستین نشست هم اندیشی اساتید راهنمای طرح هدا به همت دبیرخانه این طرح در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صننعتی اصفهان برگزار شد.