اردوی فرهنگی تربیتی همیاران طرح هدا برگزار شد

اردوی فرهنگی تربیتی همیاران طرح هدا با حضور نود دانشجوی همیار این طرح در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

توانمندسازی همیاران طرح هدا برای فعالیت در سال تحصیلی 1402-1401 مهمترین هدف برگزاری این برنامه بود که دانشجویان طی دو روز، ضمن حضور در کارگاه های توانمندسازی مهارت های ارتباطی و شناخت مشکلات روانشناختی دانشجویان؛ در برنامه و بازی های تفریحی شرکت کردند.

برنامه افتتاحیه این اردو نیز با حضور مدیران و کارشناسان معاونت فرهنگی اجتماعی، مشاوران پشتیبان مرکز مشاوره، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت آموزشی در سالن اجتماعات دانشکده منابع طبیعی برگزار شد.

اردوی فرهنگی تربیتی همیاران طرح هدا هر ساله قبل از آغاز سال تحصیلی به منظور ایجاد آمادگی لازم برای همیاران این طرح برای کمک به شناخت نودانشجویان از فضای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه اجرا می گردد.

امسال نیز این برنامه در روزهای 30 و 31 شهریور، به همت معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان و دبیرخانه طرح هدا، در محل اردوگاه شهدای درچه برگزار شد.