انتخاب مجدد دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت عتف

با برگزاری بیستمین دوره انتخابات شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت عتف، یونس فرزین‌فرد دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان و فعال فرهنگی این دانشگاه، با کسب اکثریت آرا به عنوان عضو دانشجویی شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم، انتخاب شد.
وی مدیر مسئول نشریه محیا و از ادوار جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان می‌باشد که در حال حاضر با عنوان معاونت نشریات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، به فعالیت می‌پردازد.
شایان ذکر است این انتخاب برای دومین سال متوالی و از بین ده‌ها مدیرمسئول نشریات دانشگاهی سراسر کشور صورت گرفته که در نشستی در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی و به منظور انجام این فرآيند انتخاباتی، گرد هم آمده بودند.