آغاز اردوی زیارتی راهیان نور دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه:

اردوی زیارتی راهیان نور دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور دانشجویان این دانشگاه آغاز شد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان این که 130 نفر از دانشجویان این دانشگاه در بازدید از مناطق عملیاتی جبهه های جنوب کشور در دوران دفاع مقدس حضور دارند، گفت: در این سفر چهار روزه، دانشجویان به بازدید از این مناطق خواهند پرداخت.

محمدحسین پورعلیرضا، روایت گری عملیات ها توسط راویان راهیان نور، ارایه سبک زندگی رزمندگان در دوران دفاع مقدس و همچنین اجرای تئاتر و جشن اعیاد شعبانیه را از جمله برنامه های این اردوی فرهنگی عنوان کرد و افزود: خوشبختانه پس از گذشت حدود دو سال، این سفر فرهنگی زیارتی با رعایت پروتکل های بهداشتی انجام خواهد شد.

گفتنی است، اردوی زیارتی بازدید از جبهه های جنوب کشور، با حضور دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان از هفدهم اسفند ماه آغاز و به مدت چهار روز ادامه خواهد داشت.